Огласи

Одржана е обука на тема ”Борба против илегални шумски активности”

07.12.2022

Во заедничка соработка со американската амбасада во Република Северна Македонија, претставувана од г-дин Фил Хаф (Специјален агент на шумарска служба...

Потпишан меморандум за соработка со Факултетот за шумарски науки

21.09.2022

Државниот инспекторат за шумарство и ловство, претставуван од директорот Фикри Алити, потпиша мем

Благодарност до комерцијална банка АД Скопје

30.08.2022

Државниот инспекторат за шумарство и ловство изразува голема благодарност до комерцијална банка А