Политика за користење на колачиња - кукис

Çfarë janë biskotave ose 'cookies'

Këto janë segmente të vogla të programit me tekst që i shkarkoni në pajisjen tuaj përmes së cilës vizitoni një faqe interneti ose aplikacion. Ato përdoren kryesisht për të regjistruar informacione të caktuara të dobishme në lidhje me aktivitetin ose cilësimet tuaja (faqet e vizituara, përzgjedhja e gjuhës, fontet, ngjyrat, modaliteti i dritës ose i errët, modaliteti elegant ose i thjeshtë i shfaqjes, etj. Kukit mund të jenë skedarë të sesionit (të përkohshëm) që fshihen) menjëherë pas fikjes së shfletuesit tuaj ose për një periudhë të caktuar gjatë së cilës ato mbeten të regjistruara në shfletuesin tuaj dhe pasi ta fikni atë.