Nënshkruar memorandum bashkëpunimi

27.01.2023
Më datë 26.01.2023 (e enjte) u mbajt takimi ndërmjet Inspektoratit Shtetëror për Pylltari dhe Gjueti, i përfaqësuar nga Drejtori Fikri Aliti, dhe Parkut Publik Kombëtar Mali Sharr...