Ekspozita shtetërore e trofeve të gjuetisë 2022

28.11.2022

Nga data 25-26 nëntor, në organizim të Federatës së Gjuetisë së Maqedonisë, në sallën e madhe të Muzeut të Shkencave Natyrore në Shkup u mbajt manifestimi “EKSPOZITA SHTETËRORE E TROFËVE TË GJUETISË 2022”. Një numër solid i trofeve të gjahut nga disa lloje të gjahut u ekspozuan në ekspozitë. Një manifestim i tillë ndodhi pas një pushimi prej 40 vjetësh.

Manifestimit i parapriu ndarja e pllakave për organizatat për merita të veçanta në promovimin e gjuetisë në Maqedoni nga Federata e Gjuetisë së Maqedonisë. Inspektorati Shtetëror për Pylltari dhe Gjueti mori PLAKETË për merita të veçanta në promovimin e gjuetisë në Maqedoni.

Galeria